Bankinfo helpt men met het vinden van de scherpste deals

Bankinfo is in januari 2015 gestart om jou als consument te informeren over financiële dienstverlening. Als consument is het belangrijk om verschillende vergelijkingen te maken alvorens je een keuze maakt voor het afsluiten van een financieel product. Dagelijks maken honderden mensen gebruik van de vergelijkingsmodules van Bankinfo.nl.

Bankinfo.nl valt onder de collectieve vergunning in bemiddelen van zanox met AFM nummer 12042897

over-ons

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Bankinfo is opgericht met het doel om jou als consument te helpen bij het vinden van de juiste verzekering, lening, spaarrekening, hypotheek of creditcard. Op basis van enkele gegevens en voorkeuren kunnen we je voorzien van een op prijs gesorteerd overzicht. De aanbieders die wij weergeven zijn aangesloten bij Bankinfo.nl. We kunnen je ook niet garanderen dat je de allerscherpste deal vind, maar we kunnen je zeker wel helpen bij het vinden van de goedkoopste deal op basis van onze aangesloten partners.

Hoe verdient deze website geld?

Wij zijn een eerlijke partij die ook graag zijn verdienmodel openbaar stelt voor jou als bezoeker. Wij vinden transparantie enorm belangrijk. De partners die zijn aangesloten bij Bankinfo hebben geen enkele zeggenschap over de website. We krijgen een kleine vergoeding per afgesloten contract. Deze vergoeding is voor ons erg belangrijk om voortdurend te kunnen blijven ontwikkelen, zodat je een eerlijke keuze kunt maken. Wij voldoen overigens aan de vijf criteria (ConsuWijzer) waaraan een goede vergelijkingssite dient te voldoen.

FAQ

Heb je bepaalde vragen over één van onze dienstverleningen? Klik hier om naar onze FAQ pagina te gaan.

Privacy policy

Lees onze privacy policy om duidelijk te krijgen wat er met je gegevens gebeurt.

Klantenservice

Onze klantenservice staat iedere dag voor je klaar om dringende e-mailtjes te beantwoorden.